miércoles, 26 de enero de 2011

L'essència de la vida

Amb el pas del temps tot canvia, serà llei de vida, serà cosa de les estrelles. Què se jo.  Però, sens dubte, això és així i nigú ho podrà evitar. Per més que no vulguem el temps passa  ianem creixent. Sí, pot ser el futur espanta però no has de tenir por. Segueix endavant encara que només sigui per curiositat, per saber què en serà de tu el dia de demà. 
A vegades les coses no surten com un espera. Enlloc trobes consol per calmar aquest dolor que tant crema, tot i així hem de ser forts i afrontar les nostres pors. Tots ens hem preguntat alguna vegada...per què, per què a nosaltres i no a algú altre? Sempre penso que tot passa per alguna raó. Pot ser ara no saps per què, però segur que tard o d'hora trobaràs respostes. Devant d'un problema cal buscar possibles solucions i esvaïr les pors. Perseguim els nostres somnis, els quals si de veritat els desitgem, amb paciència i esforç ja són nostres. Pujarem esglaó a esglaó, gaudint de cada pas d’aquest camí i no arribant mail al final. La decisió és nostre, hi ha dos camins, a munt o a vall. Sigues optimista i posa't les ulleres positives perquè els teus ulls puguin veure un món millor i llença les negatives, que només et faràn caure més fons.

Un final significa un nou principi, un nou camí i noves experiencies. Se't tanca una porta i ,ni t'en has adonat que, ja en tens una altra d'oberta. Que n'arriba a ser de trapella aquesta vida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ARCHIVO